Το "ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΕΙΡΗΝΗ Γ. ΜΙΚΡΟΒΑ" είναι ένα πρότυπο θεραπευτικό και συμβουλευτικό κέντρο με σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης και θεραπευτικής προσέγγισης χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα λειτουργίας (προγράμματα στον Η/Υ, διαδραστικό πίνακα, χρήση ipad κ.ά.) Διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα και θέληση ώστε να είμαστε κοντά στα παιδιά, στους έφηβους και ενήλικες που θα μας επισκεφτούν ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα της αρμοδιότητάς μας!
Παρέχουμε:
* Ευνοϊκά πακέτα τιμών σύμφωνα με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία (μετά το πέρας της διαγνωστικής συνεδρίας του παιδιού, οι γονείς ενημερώνονται για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν στον ασφαλιστικό τους φορέα, ώστε να καλύψει τα έξοδα αυτά. Σημειώνουμε ότι η εν λόγω διαδικασία είναι σχετικά απλή και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.)
* Ειδικά πακέτα για δύο μέλη της οικογένειας που παρακολουθούν θεραπευτικό πρόγραμμα
* ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη αξιολόγηση

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί για την ανάπτυξη του λόγου του παιδιού σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου; Σχεδόν καθημερινά ακούγονται προβληματισμοί όπως:


  •        Το παιδί μου δεν μιλάει «καλά»
  •         Η κόρη μου είναι 7 ετών και δεν λέει το ¨ρ¨. 
  •    Το παιδί μου δεν μιλάει καθόλου. Θα μιλήσει;
  •         Ο ανιψιός μου έχει πλούσιο λεξιλόγιο, αλλά δεν είναι πάντα πρόθυμος να επικοινωνήσει.
  •        Σχεδόν πάντα κομπιάζω όταν μιλάω μπροστά σε κόσμο.
  •        Γιατί ο γιός μου δεν μίλησε τόσο γρήγορα όσο ο ξάδερφος του;
  •    Το παιδί μου δεν έχει λόγο. Πως μπορεί να επικοινωνεί με άλλους;

Ο λόγος, η ομιλία και η επικοινωνία διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην κοινωνική ζωή, στη μαθησιακή ικανότητα και στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του ατόμου. Η ανάπτυξη της επικοινωνίας ξεκινά από την βρεφική ηλικία. Ωστόσο, αρκετοί παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν σε αποκλίνουσα ή καθυστερημένη εξέλιξή της. Π.χ. γενετική προδιάθεση, ακουστική δυσκολία, αναπτυξιακές διαταραχές κ.α.

Αν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, προβληματισμό ή απορία σχετικά με την ανάπτυξη του λόγου του παιδιού σας ή τη δική σας ομιλία, θα σας βοηθούσε σημαντικά το να απευθυνθείτε σε κάποιον λογοθεραπευτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου