Το "ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΕΙΡΗΝΗ Γ. ΜΙΚΡΟΒΑ" είναι ένα πρότυπο θεραπευτικό και συμβουλευτικό κέντρο με σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης και θεραπευτικής προσέγγισης χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα λειτουργίας (προγράμματα στον Η/Υ, διαδραστικό πίνακα, χρήση ipad κ.ά.) Διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα και θέληση ώστε να είμαστε κοντά στα παιδιά, στους έφηβους και ενήλικες που θα μας επισκεφτούν ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα της αρμοδιότητάς μας!
Παρέχουμε:
* Ευνοϊκά πακέτα τιμών σύμφωνα με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία (μετά το πέρας της διαγνωστικής συνεδρίας του παιδιού, οι γονείς ενημερώνονται για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν στον ασφαλιστικό τους φορέα, ώστε να καλύψει τα έξοδα αυτά. Σημειώνουμε ότι η εν λόγω διαδικασία είναι σχετικά απλή και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.)
* Ειδικά πακέτα για δύο μέλη της οικογένειας που παρακολουθούν θεραπευτικό πρόγραμμα
* ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη αξιολόγηση

Στο ψυχολογικό και παιδοψυχολογικό τμήμα αντιμετωπίζονται...Το ψυχολογικό και παιδοψυχολογικό τμήμα του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΕΙΡΗΝΗ Γ. ΜΙΚΡΟΒΑ» πλαισιώνεται από ομάδα ειδικευμένων γιατρών και επιστημόνων με πολύχρονη εμπειρία στην διάγνωση και αντιμετώπιση ποικίλων διαταραχών ανάπτυξης, συμπεριφοράς και μάθησης.


Αντιμετωπίζονται:
v  συναισθηματικές διαταραχές,
v  προβλήματα συμπεριφοράς,
v  ψυχικά σωματικά συμπτώματα,
v  διαταραχές διατροφής, ομιλίας και λόγου,
v  μαθησιακές δυσκολίες,
v  δυσλεξία,
v  αναπτυξιακές διαταραχές,
v  σωματικές αναπηρίες και
v  χρόνιες παθήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου